بررسی اهداف آشکار و پنهان کمپانی گروه بی تی اس از منظر هواداران ایرانی (جلد1)
در کتاب حاضر، پس از مقدمه، فصل نخست کتاب به بحثی اجمالی با عنوان «بسترهای اولیه پردازش گروه بیتیاس» پرداخته است. در این بحث خاطرنشان شده است که دولت کره پس از استقلالیابی، به جدّ به دنبال به دست آوردن قدرت در ابعاد مختلف، از جمله قدرت فرهنگی برآمد و با ایجاد موجی با عنوان موج کرهای، با سرمایهگذاری در صنعت سینما و موسیقی، به دنبال تحقق خواست خود برآمد. این بسترسازی در عمل بستر اولیه برای شکلگیری گروه بیتیاس و گروه-های مشابه آن بود.
در فصل دوم کتاب با عنوان «پردازش گروه بیتیاس»، خطمشی نسبتاً متفاوت و خلاق کمپانی بیگهیت در راهاندازی گروه بیتیاس مورد توجه قرار گرفته است.
در عنوان «پردازش گروه بیتیاس»، از شناخت دقیق تحولهای نوجوانی و جوانی توسط کمپانی یاد شده است.
فصل بعدی کتاب با عنوان «ارایه محتوای جذاب»، ناظر بر ارایه محتواهایی است که به نوجوانان و جوانان سردرگم، انگیزه بخشیده، به تشویق آنها میپردازد که فردا متعلق به آنان است.
اظهارات افراد مصاحبه شده ذیل عنوان «پردازش پرهیجان و پرشکوه صحنههای اجرا»، در بردارنده این محتوا است که مضامین تهیه شده کمپانی هایب، در جریان اجرا، با آمیخته شدن با مواردی نظیر رقص، رنگ موهای متنوع ستارهها، پوشش متفاوت ستارهها، آرایش نسبتاً زنانه اعضای گروه بیتیاس، نورپردازیهای گسترده، رقاصان پس صحنه و بسیاری از موارد مشابه، صحنههای پرهیجان و پرشکوهی را پدید میآورند که ناظران این صحنهها، از شدت هیجان خود را نیازمند آن میبینند که به شکل ایستاده صحنه اجرای گروه را پیگیری و تعقیب کنند.
فصل پنجم کتاب با عنوان «تبلیغات کمپانی برای گروه بیتیاس» ناظر بر این مسأله است که کمپانی برای دادن برد اثر بیشتر به گروه بیتیاس، ضمن تلاش در جهت بینالمللی کردن این گروه، با برگزاری جشنهای پرشکوه در توّلد ستارهها یا برگزاری جشن سالگرد راهاندازی گروه بیتیاس (جشن فستا)، راهاندازی خبرگزاریهای رسمی و غیررسمی (نظیر دیسپچ)، نمایش کمک ستارهها به مراکز خیریه، عرضه زیورآلات مربوط به گروه و مانند آنها، کوشیده است تا گروه بیتیاس را بیش از پیش در اذهان شهروندان کرهای و شهروندان دیگر نقاط جهان طرح ساخته و جا بیاندازد.
عنوان «بخشیدن وجهه اجتماعی و سیاسی به گروه»، بیانگر این مسأله است که اعضای گروه بیتیاس با مساعدت و همکاری کمپانی و مقامات سیاسی جامعهشان، در مجامعی مانند یونیسف و سازمان ملل، ظاهر شده و یا با رئیس جمهور امریکا ملاقات و دیدار داشته اند، بالطبع موارد این چنینی، در کنار خوانندگی گروه، صبغهای اجتماعی و سیاسی نیز به آنان خواهد داد.
عنوان «ایجاد ارتباط عمیق بین ستارهها و هواداران» حکایت از تمهیدات مختلف و متعدد کمپانی گروه بیتیاس برای تعمیق رابطه بین ستارهها و هواداران آن دارد.
در مورد «اهداف کمپانی بیگهیت» نیز برمبنای یافتههای حاصل از مصاحبههای انجام شده، این اهداف در ابعاد اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، عقیدتی، اخلاقی، زیستمحیطی، زیباشناختی و روانی طبقهبندی شده اند.